keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Last weeks of school

Heipparallaa! 

Kirjottelen tätä uutta postausta uudesta kodista. Talon muuttui jo itse muuton sisällä. Aika hassua:) uus talo on kuitenkin tosi mahtava!! 
Lähtö lähestyy päivä päivältä ja tunnen jo kuinka paniikki iskee... En halua lähteä! Mutta onhan se ihana palata kotiin ja nähdä om perhe:) lähdöstä tulee erillinen päivitys mutta 7/7 on lähtö eriestä helsinkiin. Hui tää vuosi on menny nopeesti...

Anyways! Viime viikot on ollu kauheen kiireitä ja kauheesti koulutapahtumia koska nyt onki enää 2 päivää jäljellä ennen graduationii ja kesälomaa yay!!! 
Tässä nyt listaan jonki verran viime viikkojen tapahtumia:

1)Track banquet: tuli aika sanoa yleisurheilulle moikka ja juhlittiin sitä koko joukkueen kesken, varmaat muikeet 80 urheilijaa:D syötiin ja muisteltiin menestystä ja mustakin vähän puhuttiin erikseen ja kerrottiin musta ja mun kaudesta. Tietysti vähän hellyyttävää!:)!

Sprintterit ja hyppaajat. Ei kaikkia!:(
Coach Mitch and Coach Palmer

+)Päätin "pieneks" lahjaks kaikilta kavereilta pyytää niiden jerseyjä tai pelipaitoja joiden selässä niiden pelinumerot ja nimet, koska täällä siis jokasessa urheilussa saadaan kasa vaatteita joissa logoto ja nimet, rakastuin niihin ja aattelin että kavereiden nimet selässä pitää ne mielessä vaikka enhän mä koskaan niitö unohda:) toistaseks 3 hupparii, 2 sweatpants ja 15 paitaa. Jokanen nimi vähän eroaa suomalaisista hhah..

2) Sitten oli myös sprin concert choir class concert joka onnistukin yllättävän hyvin. Minäkin taas säestin ja mua myös recognizattiin ja sain myös kaks plakaattia/palkintop mun "työstä" pianon ja laulun parissa:)

Kaveri oikealla, Will, muuttaa moskovaan. Ehkä häntäkin näkee ensi vuonna:)

3) Host äidin hyvä ystävällä lisalla ja ryanilla oli häät hetki sitten ja voikun oli kaunis! Ihana ari ihanat häät:)


4) koulun loppusuoralla on aina General McLanen (mun koulu) järjestämä relay for life tapahtuma missä kerätään rahaa milloin millekin cancer yhdistykselle. Koko tapahtuma on siis hyväntekeväisyystapahtuma ja tarkotus on siis kerätä rahaa eri keinoilla. Homma pyörii kävelemisen ympärillä; la aamuna 9am alotetaan kävely/juoksu ja jatketaan 24h su 9am asti. Ihmisillä on joukkueita joten kävelijää voi muuttaa että saa levätä ja aina kun kävelee tietyn määrän niin saa palkintoja että jaksaa mennä eteenpäin. Kävelijät kävelee siis vaan yleisurheilukentällä ympyrää ja kentällä on eri tapahtumapisteitä ja kojuja missä voi sitten ostella ja pitää hauskaa. Myös hiustenleikkuuta tarjottiin lahjoittajille jotta saadaan peruukkeja kasaan. Hieno tapahtuma! Minä en kävellyt mutta pistäydyin paikan päällä kaverin kanssa:) 
Ennen itse kävelyä, koulussa oli assembly jossa yksi opettaja valittiin ja sen naamaan heitettiin piirakoita ja ekan ihmisen hiukset leikattiin.5) viime perjantaina kaikki seniorit lähti koulusta 4 päivää aikasemmin kuin loput joten koko viikon seniorit laitto prankseja ja pelleili ympäriinsä ja vikana päivä on siis perinne että kaikki kerääntyy käytäville kun seniorit juoksee koko koulun ympäri ja siis juhlii että pääsee koulusta. Aika makee hetki kun principle Meannow kuuluttaa "senior class of 2014...you are dismissed"! Kaikki alko huutaa ja seniorit vaa juoksi! Pitää kattoa jos saan sen videon ladattua. Mutta koulun jälkeen senioreilla oli vaikka mitä tapahtumia esim. Slip and Slide ja edellisen yön ne nukku koulun viereisessä puistossa.
Vessat täynnä ilmapalloja, ei mtn chancejä päästä vessaan haha, myös opettajan auton hommasivat koulun katolle ! Ja ...
Slip and slide ja...
Ja toi possun sisälle..MITÄH?!

Senior girls <3

6) oli Senior Awards Banquet jossa senioreita arvostettiin ja scholarshipsejä myönnettiin. Vaihtaritkin nostettiin lavalle ja vähän kehuttiin:) oli ihana nähdä kavereita !
Molly 


Tällasta täällä! Kesäloma alkaa ihan pian ja kotiinpaluu lähestyy. Terveiset!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti