torstai 15. toukokuuta 2014

Prom & cleveland/niagara falls

Heissulivei! Tästä päivityksestä tulee aika pitkä joten nyt yritän vetää henkeä ja sitte alkaa löpötys....

Ekana prom!
Eli niinkuin viime päivityksessäkin kerroin niin suunnitelmat piti paikkansa. 
Edellisenä iltana (pe May 9th) laitoin kynnet molempiin päihin jotta ois lauantaina helpompaa. Kuitenki kaikesta riippumatta tuli pienoinen hoppu! Anyways..heräsin la aamuna ja söin oikein ihanan pikkuisen aamupalan. Katoin yhen elokuvan ja juttelin vähän sinne kotiinpäin. Host-äidillä oli yliopiston graduation joten minä ja katrin vallattiin koti prom-valmisteluilla! Ekana oli suunta kohti kukkakauppaa mistä hain Matt:n boutineerin ja sitten kaveri vei mut kampaajalle aka hänen äidille joka teki mulle sitten unelmakampauksen:) sitten takasin kotiin tekemään siskon ja mun meikkiä ja sen jälkeen kaikki pukeutumiseen liittyvät asiat. Sitten 3:45 matt tuli tänne ja otettiin takapihalla pikkupoppoolla meistä kuvat. Sitten Matt ajoi rannalle missä mun koko prom group odotti ja otettii lisää kuvia (tietysti...) sitten lähettii jälleen autolla mutta tällä kertaan paatille dinnerille. Paatin oli tarkotus lähteä pikkukierrokselle mutta kuulemma tuuli liikaa (pyh pah) ! Siellä kannella sit dinnerin jälkeen koko poppoolla hengailtiin kunnes itse tanssit alko naapurissa Erie Convention Centerissä. Sisään ku astuttiin niin oli tietysti turvatarkastus ja sitte otettii professional kuva ja eikus vaa sisälle. Sali oli koristeltu tosi muikeesti ja musiikkikin ihan hyvää. Siellä sitten bailailtiin ja mentiin myös photo boothiin joka on siis se kopperoinen josta saatiin se kolmen kuvan liuska matkaan. Siellä tanssissa itse meni muikeesti 3 tuntii ja sieltä lähettiin kaverille juhlimaan. Sunnuntai-aamuna oli äitienpäivä joten kirkko kutsui! Hyvää mammojen päivää;) nyt kuvia promista>>
Jos joku haluaa zoomailla tota kuvaa niin ihan niiden vuoksi luettelen kaikki parit vasemmalta oikeelle: 
Elizabeth and Zane, Riley and Noah, mä ja Matt, Kayla and Mike, Katie and Cody (jos näen oikein), Sydney and Nate (jos muistan nimen oikein), Kim and Mikey, Kristina and Cubby, Cassy and Keller, Julie and Nolan, Kelly and Chris, Ashley and Joe, Kayla and Zane, Moe and Ryan, Louisa and Greg, Erica and Zach, Michelle and Clay, Celeste and Lukas, Mallory and Brett, Katie (uskoisin..) and Connor, Kayla and Ryan, Camryn and Ryan

HUH! Aikamoisella poppoolla rynnättiin!

Okei aihe numero kaksi; roadtripit. Meijän kennedy perhe on aikamoinen extemporee rynnäkkö. Kaksi viikkoo sitten sunnuntaina kirkon jälkee päätettii yhtäkkiä lähteä Clevelandiin ja sitten äitienpäivä Sunnuntaina lähettiinki Niagara Fallseille! Molempiin noin 2h joten ei liian pitkä matka yhtään :) se hyvä puoli Pennsylvaniassa ja Edinborossa on se että ne on periaatteessa lähellä kaikkea eikä yhtään liian maajusseilua:) 

Cleveland: 
Matka suunnattiin Beachwood Mallille joka oli vähän eri asteikkoo kuin toi Millcreek Mall, vaikka sitä rakastankin!:) siellä mall:lla hetki kompasteltiin ja sitte suunnattiin keskustaan. Keskustassa ajeltii kunnon turisteina ja sitte päädyttiin Hard Rock Cafe Clevelandiin dinnerille:) 
Hall of fame of Rock n Roll 
Cleveland Browns football stadium
Jonkkasenihän siinä!
Vähän kauemmas pitäis mennä että tonne päästäis...

Ei paikkoja sisältäpäin nähty mutta ulkoapäin pientä kierrosta saatiin ja se riitti oikein muikeesti!:)
Seuraava matka oli promin jälkeinen sunnuntaina (11.5) ja se suunnattiin niagara fallseihin:) mitään kummosempaa ei siellä tapahtunut mutta kuvia oteltiin ja taas pysähdyttiin Hard Rock Cafe Niagara Fallsissa. Nyt on siis Singapore, Helsinki, Saksa jossai, Nyc, Cleveland, Niagara käyty läpi;) haha!


 Oli tosi muikeet näkymät:)

Tällasta täällä! Koulu edelleen ihan normaalilla mallilla, muutama viikko jäljellä ja vaan 2kk kotiin. Tää vuosi on mennyt niin nopiasti...huh! Anyways terveiset täältä!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti