sunnuntai 4. toukokuuta 2014

First Prom update! And orientation:)

Heipparallaa jälleen! 
Tästä päivityksestä tulee tosi lyhyt ja naisellinen joten miekkoset voi kääntää katseena missä tahansa vaiheessa pois:D mutta kysyin siis prom datelta jos saan hänen kuvan laittaa tänne ja hän oli ok asian kanssa niin nyt sit tulee nopea prom päivitys mitä on luvassa: 
Prom on may 10th>>>

Keskiviikkona menen laittaa kynnet mall:lla. Ps kynsien laitto on täällä niin paljon halvempaa! Mulla on luvassa akrylli geeli kynnet jos suomensin oikein. Alle 25€! Mitääh...

Lauantai aamupäivä menee suihkussa ja hiustenlaitossa. Mun kaveri maddien äiti lupas mun hiukset laittaa:) ihana koska nyt ei tarvi maltaita hiuksiin tunkee ja tutut kasvot muutenki:) 
sen jälkeen pitäis pysähtyy nopeesti kukkakaupassa jonne soittelin pari viikkoo sitte ja tilasin mun Matt:in boutineerin eli seki pitäis poimii. Boutineer on siis semmone pikkune kukkahökötys jonka tyttö kiinnittää pojan tuxin etutaskuun. Poika on sit se kuka ostaa tytölle sen kukkarannekkehökötyksen ja laittaa sen tytön käteen. 
Kukkakaupasta pitää sit kotiin rientää ja alkaa tekee meikkiä ja kaikenlaista muuta puhaa. 

Sitten myöhemmin päivällä, uskoisin 4pm aikoihin, alkaa kuvien ottaminen. Eka tietysti perheen kesken mut sitten lähtee prom kuvat. Kotoolta sitten ajetaan daten kaa rannalle jossa muut parit odottaa ja sit otetaan ryhmäkuvat. Meijän ryhmässä on 20 parii. Ja Promryhmät voi siis päättää ihan kavereiden kesken ja sitten ryhmien kaa keksitään dinneri ja jtn muuta tekemistä enne itse promia. Meijän ryhmä järjesti veneristeilyn Erien Lakella ja siinä paatissa syödään myös 4 course illallinen. Ja sieltä sitten 8 aikoihin itse juhlaan joka on myös jossain rannan lähellä. Promin jälkeen menen kaverin luo yöksi ja sitten seuraava aamu onkin jo ihan normaali. 

Ite en malta oottaa sitten yhtään! Pienimmätki asiat promista saa mut iha hulluks hahah...saapahan nähdä mitä wanhojen suhteen käy:) anyways tarkempi päivitys tulee ensi viikolla mut nyt kuvien aika. Ps kaikki kuvathan on siis esimerkit mitä mulla tulee olemaan!


Tuossa sitten mun asu kokonaisuus ja...

Rumpujen pärinää...
Ladies and Gentlemen Matt McCallion!

Tähän samaan kasaan päätin sit laittaa myös viimesestä orientaatiosta juttua. YFU siis järjesti kaikille vaihtareille kolme orientaatiota joissa sit jutletii ja autettiin kaikkia ja jaettiin kokemuksia. Tää viikonloppu kuitenkin keskitty lähtemiseen ja mitä se tuo tullessaan. Aika haikeeksi veti kun emmä täältä haluaisi lähteä millään! Tietysti ihana palata kotiin mutta just tänne rakensin uuden elämän ja se pitäis yhtäkkiä jättää?!?! Juteltii kauheesti siitä miten kaikesta päästään yli ja ymmärsin että mulle tulee kauheita paineita ihan kun aattelen et pitäis alkaa suomea tuottamaan kielenä ja kulttuurivaihdos tulee olee vielä suurempi kun nyt oon tottunut tähän kulttuuriin. Kaiken lisäks, ja vaikein asia, on se että pitäis hyväksyy se fakta että tää tulee loppumaan. Loput on aina haikeita mutta tätä en halua hyväksyä! Onneksi on kuitenkin matkustaminen keksitty ja yliopistoon on aina ollut tarkotus tulla. Ensi vuonna pari kaverii suunnitellu jo käväsemässä ja minähän lähen niiden matkalla mukaan jos pystyn. Myös cheerleader coach on suomessa visitillä niin häntä ehtisi nähdä myös. En siis ihan pulassa ole, mutta huolestuttaa. Sen aika ei kuitenkaa vielä oo joten nyt nautin viimeisistä 8 viikosta ja sitten heinäkuussa olen kotona:) tai nykyään, toisessa kodissa:) nyt laitan vähän kuvia kavereista 

Saksat vasemmalla, viro ja suomi keskellä sitten venäjä ja pikkupoika:D
Saksa, viro, saksa, suomi <3 voimakerho!
Venäjä messiin!
Tanska, itävalta ja suomi!
Espanja!
Terkkuja täältä maailman toiselta puolen!
Pitäkää ittestänne huoli:)


Tossa mun päivitys tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti