maanantai 23. kesäkuuta 2014

Summer trips

Heipparallaa! 

Viimeisiä päivityksiä vedellään...kirjottelen tätä postausta eri aikoina etten nyt ihan unohda, joten ajoitukset saattaa vähän pätkiä. Mutta ite aloin just laskea, ja tasan kaksi viikkoa lähtöön. En ala vielä siitä jauhamaan, vika päivitys saa sitten olla siihen, mutta nyt vaan älyää enemmän ja enemmän. Ihan niinku viimevuonna, haluun naulata itteni lattiaan. Tällä kertaa vaan tarkotan sitä haha. 

Kuitenkin, niinkuin aiemmin kerroin meillä on suunnitteilla vielä viimeiset matkat ja kaksi niistä tehtiinki jo, kolmas tapahtuu 2 päivää ennen lähtöä :D tässä kerron nyt aikajärjestyksessä vähän mitä kaikkialla tapahtu>>

New York: ajamisen sijasta otettiin your bus joka ajoi yön yli to the "big Apple" ja siellä vietettiin koko lauantai päivä (14th of June). Mun onneksi, mä olin siellä jo ennen käynyt niin ei haitannut pikavisiitti. Kuitenkin ehdittiin vähän kierrellä ja shoppailla. Mm. Otettiin lautta to the Statue Of Liberty ja mentiin central parkkiin. Illalla syötiin sitten italialaisessa ravintolassa oikein mahtilounas ja 11pm lähettiin takasin Kotiosavaltioon. Ja kyllä, ostin vähän viimeisiä tuliaisia;) 

Pittsburgh: viime viikonloppu (20.-23.) vietettiin host enon, tädin ja serkun luona. Käytiin pienellä turistikierroksella, toisen serkun softball pelissä, kaverin ylppärijuhlissa, golfaamassa ja eläintarhassa. Pittin Zoo oli kyl ihan huikee, ja näin mun rakkaat norsut :)! Oli oikein kiva viikonloppu.
Toi rakennus tossa keskellä oli se missä batman 2 kuvattiin!

Washington DC: tää matka oli samanlainen kuin nykin matka ell lähdettiin yöllä 3am bussilla matkaan ja aamupäivällä saavuttiin Washingtonin. Tänäänhän oli siis 4th of July eli amerikan itsenäisyyspäivä eli tiedettiin ettei shoppailu tulis tehtyä, enemmän vaan nähtävyyksiä. Ja olin tosi innoissani koska tuli mieleen National treasure elokuva, ja kaikki ne hienoudet White Housesta, Abraham Lincolnin patsaasta to the Declaration of Independence. Kuitenkin meidän harmiksi tämmönen juhlapäivä aiheutti paljon turisteja ja rajoituksia liikenteessä joten käväistiin vain The National Museum of American History. Muuten käytiin ulkopuolella ottamassa kuvia:) valitettavasti white house ja pari muuta oli iha aidoitettu mutta mä selviin:D koko päivä ollaan kävelty ja illalla sitten juhla päättyi isoihin ilotulituksia! Näiden itsenäisyyspäivä on vähän rennompi ja iloisempi kuin meidän:D ja myös ihmiset oli ihan täysin puna Sini valko väreissä; itekki vähän yritin;)
Ihkaoikeat ruby slippers!
Mrs. Obama's dress
The very first light bulb!
Tämmöstä täällä! Vielä 3pävää jäljellä; alkaa vähän innostumaan ja jännittää koska tuntuu aivan älyttömän unreal että KOLME PÄIVÄÄ! Kohta vika päivitys...hui! Pian nähdään!!

HAPPY 238th BIRTHDAY AMERICA!!!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti