tiistai 10. kesäkuuta 2014

Graduation >> summer break

Moippeliskukkuu! (Okei...)

Valitettavasti viimeinen kuukausi alkoi tänään...the fear is real...tunteet on niin ympäriinsä ettei mitään rajaa mutta laitan siitä myöhemmin lähempänä lähtöä päivitystä. 

Nyt keskitytään vielä viime viikon isoimpaan tapahtumaan...graduation! Valitettavasti en ite päässy lakkia ja kaapia päälle laittamaan, koulun periaatteiden takia, mutta menin tietysti katsomaan itse valmistujaisia ja menin kavereiden graduation parteihin viimeiset 4 päivää haha..täällä siis juhlia on ympäri kesän. Mutta siis...graduation oli viime torstaina (june 6th) ja event alkoi 8pm jolloin koko school faculty or at least the most important staff members käveli oppilaiden edessä ja kaikki istui kivasti ja sivistyneesti heidän penkeille. Sitten alkoi muikeet 9 puhetta kaikilta valedictorianeilta (koulun parhaimmat oppilaat) ja myöhemmin super atendant piti myös puheen. Sitten vaan jokanen seniori vuorollaan käveli rehtorin ja vararehtorin ja kaikkien tärkeiden ihmisten eteen, kätteli ja sai diplomin vai minkä lie. Koko homma kesti noin 1,5h ja sitten otettiin vähän kuvia lisää:)vaikka ite vähän ketuttaa että vielä kaksi vuotta kunnes ite saan lakin heittää taivaalle niin oli ihana nähä ystäviä ja katsoa kuinka ne lähti nyt omille teille. Tietysti vielä niitä tärkeimpiä näen kesäloman aikana, mutta vaikeeta ajatella että jotkut oli siinä. Jouduin jo sanoo heippa myös hyvälle ystävälle hänen grad partyssa:( anyways kuvia...

Mike
Costa
Joe
Zane
Goff
Brett, Cullen, Lukas, Cole
Rachel
Daniel
Erin
Keyara
Erin oli yksi valedictorian!

Nyt oon sit kolmatta arkipäivää lomalla ja suunnitelmassa on nähdä ystäviä ja perhettä, kokea vielä enemmän, ja mennä New Yorkiin ja Washington DChen. New york on siis loppuviikosta, siitä myöhemmin, ja Washington kutsuu 4th of JULYna. Can't wait:) 

Tänään oli myös host-äidin synttärit ja tehtiin kunnon gourmet illallinen hänelle Katrinin kaa:) happy birthday kim! 
Oho kuva on ylösalaisin...anyways host mom rakastaa Wizard of oz elokuvaa ja elokuvasta kuuluisat ruby slippers, päätettiin myös laittaa kakkuun!:)

Tämmöstä täällä! Neljä viikkoo jäljellä...hui!

(Triple jumpers) heippa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti