maanantai 30. joulukuuta 2013

American christmas!!!

Hellurei! 
Aattelin kertoa pikaisesti joulusta ja uudesta vuodesta täällä rapakon toisella puolella.

Täällähän ei jouluaatto ole kummosempi. Periaatteessa aivan normaali päivä mutta tietysti se jouluinen tunnelma; musiikki, vähän lisää vielä koristeita ja viimeiset paketoinnit yms. Mutta sepä siinä! 
Joulupäivä eli 25.12 oli sitten näiden aattomeininkiä. Päätettiin siskon kanssa edeltävä yö olohuoneen lattialla, suurimmaksi osaksi vaan sen takia, että haluttiin avata lahjat heti aamulla kun herättiin:D ps lattia oli yllättävän mukava kahdella makuupussilla! Oon hirmu iloinen siitä, että mullekin oli lahjoja lähetetty! En missään nimessä odottanut tämmöstä määrää koska tää vaihtovuosi jo itsessään on kyllä niin mahti! Mutta iso kiitos kaikille ketkä kotoolta lähetteli lahjoja ja kortteja, kiva tietää että mut vielä muistetaan;) lahjojen avaamisen jälkeen valmistaudittiin ja tehtiin salaatteja yms meidän host-äidin kaverille. Kyseisellä kaverilla on myös kaksi vaihtarii! Illemmalla mentiin äipän serkulle kylään, ja saaneen sanoa, että tää talo oli kyllä koristeltu viimeisen päälle :D kirjaimmellisesti "winter wonderland"! Täällähän muuten ei oo mitään ihmeellisiä perinteisiä jouluruokia, tai näin musta tuntuu. Meillä ne hitsin lanttulaatikot yms mutta täällä tuntuu että possu ja perunat on se juttu, mutta milloin missäkin muodossa:D Oli kyllä vähäsen outoa, mutta ainapahan koin amerikkalaisen joulun!:) olihan se kivaa anyways!
Lapsuudesta saakka ihana ystäväiseni Riikka lähetti vauvakuvia mun kavereista, ja jokaisen kuvan takana oli joulutervehdys!

Perjantaina (27.12) mentiin siskon kanssa mall:lle shoppailee joulualennuksia ja yksi kauppa missä sitten vähän villiinnyin oli Bath abd Bodyworks!

Joulupäivän jälkeen ei mitään ihmeellistä tapahtunut, ruokaa musiikkia ja leffoja! Niistä puheenollen täällä yksi kanava Hallmark, näyttää koko ajan ihania joululeffoja ja pakko sanoo, että oon varmaan kattonu yli 35 leffaa...

Eilen (30.12) tultiin mun host-enon ja serkkujen luo Pittsburghin lähelle juhlimaan uuttavuotta.
Äsken tultiin katsomasta The Hobbit: Desolation of Smaug, ja voi huhhuh ku se oli hyvä!! 
Myöhemmin mentiin kirkkoon (eno on pastori) joka siis oli pimeä ja tyhjä ja pelattiin nerf gun sotaa serkkujen kesken. Aivan sairaan jännää, mut oli hauskaa!:D nyt katotaan kaikki tv:tä ja syöpötellään samalla. Mitään yli ihmeellistä ei oo luvassa, onhan tää erilainen uusi vuosi, mutta perheen kesken on aina kiva olla!:) 
12 ja 14v hölmöläiset!
Ready to fight! 

5hrs later...

Kello on nyt 12:51 eli melkein yhden tunnin jo elänyt tätä vuotta! Täällä uusi vuosi ei nyt mun silmissä ollu oikein mitään kummosempaa, verrattuna sitä mitä oon nähnyt! Ainut varsinainen bilemesta on varmaan New York mutta muuten aika monesti kuulemma uusi vuosi on perhejuhla tv:n äärellä seuraten New Yorkin isoa count downia:) huikee fiilis oli tajuta, että sekunnissa vuosi vaihtu ja jotenki tuli haikee olo, varmaan pieni koti-ikävä-hetki tuli, mutta nyt taas hymy kasvoilla:) Aivan huikee vuosi takana ja toivottavasti vielä mahtavampi edessä! 
Suuret kiitokset omalle perheelle, sukulaisille ja ystäville, ketkä edelleen mua muistaa. Myös iso kiitos mun amerikan perheelle, joka on kasvattanut mua niin paljon (ei fyysisesti haha!) ja oon oppinut aivan älyttömästi:) nyt tän tytsyn alaikäistä elämää onkin jäljellä enää 5 päivää, myöhemmin sitten tarinaa siitä:) 
Pitäkää huolta toisistanne!:) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti