maanantai 23. joulukuuta 2013

Christmas Countdown 🎄

Ho ho ho!

Vihdoinkin joululoma alkoi...
Viime viikkoon pieni katsaus:

Viikko sitten perjantaina oli mun ensimmĂ€inen cheerleading peli tai noh oikeestaan korismatsi jossa mĂ€ olin cheerleaderi. Onhan se aika superamerikkalainen juttu pakko myöntÀÀ! Mutta ne ennakkoluulot mitĂ€ mulla oli on suurimmaksi osaksi ainaki kadonneet:) mun squad on tosi ihana joukko tĂ€ynnĂ€ höpsöjĂ€ lukiolaisia, joten en valita. Otti tĂ€n höpsön mukaan myös ilman mitÀÀn kummempia, joten kiitos:)! Mut opetettiin myös heti tekemÀÀn stuntteja- se oli parasta! Aikamoisen adrenaliiniryöpyn saa kun heittÀÀ toisen ilmaan ja pitĂ€is myös saada se pehmeesti alas:D mutta hyvin meni kaiken kaikkiaan:) ja niille ketĂ€ kiinnostaa eikĂ€ tiedĂ€: cheerleading koostuu siis 3 osa-alueesta ns: 1.) chants 2.) cheers 3.) stunts. Chantsit on niitĂ€ kannustuksii mitĂ€ tehdÀÀn istualtaan pelin aikana. Cheersit on niitĂ€ mitĂ€ tehdÀÀn esim timeoutsien aikana, joissa hypitÀÀn ja liikutaan. Useimmiten cheerseissĂ€ on myös stuntteja eli heittoja ja voltteja yms. 
TĂ€ssĂ€ vĂ€hĂ€n kuvia ennen ekaa peliĂ€: 

NÀytÀn jotenkin hassulta!
Ainiin! Ekan pelin aikana myöa sĂ€hköt meni, meno oli aika hulluu mutta tunnin odottamisen jĂ€lkeen saatiin sĂ€hköt (valot!!) takas ja peli jatku:D 

Viime viikko oli myös vika viikko ennen joululomaa, joten koulussa jÀlleen spirit week, yksi pÀivÀ oli pyjama pÀivÀ- i love those days!

Menin myös host-Ă€idin kanssa katsomaan mun siskon ensimmĂ€istĂ€ uintikisaa:) en oo ennen semmosessa ollut mutta olihan se ihan mukavaa:) 

Viikon aikana myös aikamonet ystÀvÀporukat tai joukkueet piti secret santaa. Secret santa= nimet porukasta arvotaan ja jokanen vetÀÀ hatusta yhden nimen. Kyseiselle henkilölle ostetaan siis joululahja ja useimmiten jokanen kertoo mistÀ pitÀÀ yms. Mun cheerleading squad piti tÀmÀn myös mutta kolme pÀivÀÀ kestÀvÀn!! Ja joka pÀivÀ lahja oli isompi:) ihan sika kivoja lahjoja sain! Kiitosta vain:)

Perjantaina sitten oli taas pelipĂ€ivĂ€ ja VIKA KOULUPÄIVÄ! Koulun jĂ€lkeen menin kaverin luo valmistautumaan peliĂ€ varten ja syötiin vĂ€hĂ€n. Peli sujui nyt miten sujui: me voitettiin;) pelin jĂ€lkeen squad meni yhden cheerleaderin luo yökylÀÀn:) varmaan yksi paras osa koko vierailuu oli scavenger hunt. Scavenger hunt on siis peli jossa joukkueet saa samanlaiset listat joissa on erilaisia asioita mitkĂ€ pitÀÀ tehdĂ€ tietyssĂ€ ajassa tai sitten se kumpi saa nopeemmin kaikki tehtyĂ€. MeijĂ€n listoissa oli mm. Stuntin tekeminen julkisella paikalla, f- alkava tien nimi, james bond imitaatio kaupassa yms. Ei mitÀÀn liian hullua mutta hauskaa oli:D 
Lauantaina host-serkku tuli ja oli yötÀ:)

TĂ€nÀÀn (maanantai 23.12) 
Leivottiin joulukeksejĂ€, katsottiin tv:tĂ€, mĂ€ luin ruotsinkielistĂ€ kirjaa ja pelattiin wii:tĂ€:) ei mitenkÀÀ hirmu tuottelias pĂ€ivĂ€ vai? Hahaha:D kohta sisko rientÀÀ taas uintiharjoituksiin (vĂ€hĂ€n hassua ettĂ€ lomallakin on...) ja minĂ€ jÀÀn Ă€idin kanssa viettĂ€mÀÀn iltaa:) 

Huomenna on sitten jouluaatto..<3 
En ymmÀrrÀ tÀtÀ ajankulua yhtÀÀn..en ymmÀrrÀ ettÀ melkein puolivÀlissÀ oon jo tÀtÀ seikkailuu. Pieni osa musta on innoissaan, ettÀ pÀÀsee kotiin mutta 70% musta on naulaamassa itteÀÀn lattiaan kiinni jo. Muistan kun sanoin mitÀ lystÀsin ennen lÀhtöÀ, ettÀ mitÀ toivon tapahtuvan ja nyt kun katson ja mietin niin mulla on melkeimpÀ kaikki:) oon niin super iloinen! En usko kuinka lÀheiseksi tÀÀllÀ oon tullut muutamien ihmisten kanssa, ja kuinka tÀÀ kieli on jo ihan itsestÀÀn selvyys. Tiestysti virheitÀ tulee ja menee melkeimpÀ koko ajan mutta se puhetahti ja sanavalikoima vaan kasvaa ja kasvaa:) ja kaveritkin hokee jo kuinka amerikkalaiseks tuun niin kielen kuin pukeutumisen yms suhteen!! Jiihaa!
Seuraava pÀivitys tulee sitten varmaan uutena vuonna tai joulun jÀlkeen:) ps lahjathan avataan tÀÀllÀ keskiviikko-aamuna;) pps. 18v 5.1.14

HyvÀÀ ja rauhallista joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta! Isot halit perheelle <3

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti