lauantai 11. tammikuuta 2014

18 & 2014!!!

Hällää!!

Menny vähän aikaa taas kirjottamisesta, joten missasin varmaan yhen tärkeimmistä päivityksistä!! Musta tuli aikuinen:D 
Viikko sitten 5.1.2014 täytin 18 vuotta, musta tuli vihdoin ja viimein aikuinen. en koskaan sitä miettinyt miltä se tuntuu mutta vaikka ei sitä perusjuhlimista saanut niin kun viikko sitten heräsin niin jokin oli muuttunu;) 
Normaalistihan aina kaikki menee juhlimaan baareihin tai no milloi minneki, mutta täälläkun se ikäraja on 21, niin mähän en hyötynyt tästä mitenkään! Samaan aikaa kyllä muuten ketutti, koska sehän on vain kerran kun se tapahtuu, mutta samalla oon kyllä ihan sitä mieltä että jos tän vuoden takia en baariin päässy 5.1 niin oon ilonen! Tää vuosi on nyt jo korvaamaton:) mutta tietysti heinäkuussa kun palaan niin...

Synttäreitä kuitenkin vietettiin kahtena päivänä:) lauantaina mä vei. Mun tydet syömään italialaiseen raflaan ja sieltä mentiin vielä muutamien kanssa mall:lle shoppailee vähäsen. 

Cassy, kristina, kim, cassy, ali, katrin, mä.
Yksilökuvia en tänne laita, muute noi hakkaa mut:D


Shoppailun jälkee Cassy heitti mut kotiin , jossa sitten sisko ja äiti hääti mut vessaan 20min, odottamaan jotain...vihoin sitten kuulin mun nimen ja astuin ovesta ulos ja koko hitsin huusholli pilkkopimeenä:D löysin ne olohuoneesta istumassa ja kattomassa elokuvaa "brave" ja ne ohjeisti mut ettimään mun lahjat. Aina kun paketti löytyis niin valon saisin laittaa päällle:) kiva idea!! Loppujen lopuks istuin lattialle avaamaan paketteja ja pitää kyllä sanoa että aika omalaatusia "aikuisen" lahjoja;D kuten ehkä tiiätte niin oon aivan addiktoitunu disney animaatio "frozen"ii joten siskolta sain anna-nuken ja julisteen:D hahah! Mutta myös turkoosi ihana pitsipaita ja lahjakortti<3 äidiltä sain elokuvasta myös haha puhuvan olaf-lumiukon!!! Johan innostuin! Söpöin ikinä^^ mutta aika omalaatusia vai;) kavereilta tuli jtn pientä ihonhoitotuotteita ja kukkia:) 

Facebookissa tietysti kaverit nolas mut taas täydellisesti ihanilla kuvilla mut pakko sanoo että mun kaverit on ihania<3 iso kiitos kaikille ketkä vielä jaksaa muhu yhteyttä pitää ja tietää että takasin tulee sama hölmö anna:) 
 
Lahjojen avaamisen jälkeen söin mun ikioman mansikka juustokakun ja sitte vaa koisii;)

Sunnuntai-aamuna heräsin ja menin innoissaan syömään aamupalaa ja normaalit aamutoimet tapahtu:) seuraavana mentiikin normaalisti sunnuntai kirkkoon, jossa koko kirkon väki mulle laulo ja pastori vähän selitti muille kuinka oon vaihto-oppilas ja poissa kotoolta. Tietysti itkin...miksen?!?! Kirkon jälkeen tultiin kotiin ja mut passitettiin vessaan taas:D kun takasin sain tulla niin mua odotti lounas= usain pannukakku-kakun:)!! 
Iha kiva lounas;) 

Päivällä kuuntelin junnujen mm-lätkäfinaalin ja kuhan kun kuulin et suomi voitti nii synttärit parani entisestään. JEE!!
Kaverit piti suomesta käsin myös ajantasalla;)!

Illemmalla sitten syötiin mun toiveruokaa eli kunnon pihvejä ja kasviksii ja perunoita! Nam<3 illallisen jälkeen sain myös mun kakun joka oli kyllä yks ihme, iso kiitos koko perheelle:)

Kauheen hankala muistaa enää mitä tehtii...
Anyways oli ainutlaatunen ja erikoinen synttäripäivä mutta en vois olla ilosempi:) hurjan iso kiitos kaikille lahjoista ja onnentoivotuksista:)!!!

Nyt jos pienen päivityksen teen mun viikkoon niin koulun tokavika viikko ennen jakson vaihtumista ja oli kaksi korismatsii joista valitettavasti molemmat hävittiin mutta hei eteenpäin mennää:)!!! 
Yksi peli oli 2h päässä ja ku pe piti mennä takas kouluu nii joha väsytti..mutta hauskaa oli! Jännää on, että nyt mua aletaan entistä enemmä opettaa stuntteihin joka tarkttaa että jossain vaiheessa aion luultavammin olla myös lentäjä eli se kenet heitetää :S good luck huh?!?!:D 
Hengasin myös kaverin, Alin, kaa ja oli kyllä hauskaa:) meistä on tullu älyttömän läheiset ja on ihana tietää et sain semmosen "american bestfriend":) 


Siinä taitaa olla pähkinänkuoressa kaikki:)

Terkut ja halit!
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti