keskiviikko 7. elokuuta 2013

Lentoliput!!!

!!! Kääk !!! Äsken ne sit tuli...Lentoliput ja lentokenttäkirjeet! Näköjään mulla on 4 eri koneen vaihtoa. Matka alkaa Helsingistä keskiviikkona 06:30 Frankfurttiin, jossa mua odottaa noin 4h odotus. Sieltä valtameren ylittävä lento Chicagoon, josta matka jatkuu jälleen Detroittiin.  Detroitissa yövyn ensimmäisen yön hotellissa, koska viimeinen lento lähtee vasta seuraavana aamuna suoraan Erieen. Aika uuvuttavalta ainakin kuulostaa, mutta eiköhän se määränpää palkitse. Ja onneksi muutama vaihto-oppilas toveri on reissussa Detroittiin asti mukana :) Taidan tossa matkan varrella käydä kaikki lätkäkaupungit läpi ;) 

Tosiaan määränpäänä on Pennsylvania, Erie, vielä tarkemmin Edinboro. Asun äidin ja toisen vaihto-oppilaan (saksalaisen) kanssa valkoisessa omakotitalossa joen rannalla. Kuulostaa idylliseltä eikös? Jännittävää tosin on se, että isää ei ole. Omanlainen seikkailu sekin! :) Viime vuonna mun äidillä oli ollut Itävaltalainen vaihtari, joka oli kehunut kyseistä paikkaa maasta taivaaseen, mutta totesi olleensa vähän yksinäinen välillä. Onneksi siis mulle tulee oma jenkkiläinen sisko, joka tietää täsmälleen mitä käyn sen vuoden aikana läpi :) Äidiltä ja siskolta pitää vielä kysyä saako niiden nimiä tänne laittaa, mutta äidin laajaan perheeseen kuuluu monet uudet "serkut", "tädit" ja "sedät". Toinen valmistunut, toinen yläasteella, toinen kaukana, toinen lähellä...

Siellähän minä!


Kouluksi Kallion Lukion sijaan tulee General McLane High School. Toivon mukaan cheerleading, yleisurheilu ja pitkän matkan juoksu odottaa! Kuulemma meidän koulun futisjoukkue "Lancers" on todella hyvä, joten olishan se hienoa päästä niitä kannustaa !!


Vielä viikko jäljellä panikoida, stressata, jännittää, surra, nauraa, saunoa ja nauttia suomalaisesta elämästä...
Sitten se on menoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti