perjantai 16. elokuuta 2013

KEEP IT FINNISH !!!

Huom! Osan tekstistä kirjoitin ennen lähtöä ja osan vasta omassa huoneessa!


 Klo: 14:30

12 tunnin päästä tästä hetkestä mä suuntaan mun matkan kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää. Pakkaukset on viittä vaille valmiit ja sydän vaan jyskyttää entistä kovempaa! Mielessä pyörii koko ajan, onko kaikki mukana? Onko liikaa tavaraa? Onko liian vähän? Pitäiskö vaihtaa laukku? Ja kysymysten määrä vaan jatkuu... Tunteet on niin ristiriitaisia: samalla haluisin jo istua lentokoneessa, mutta toisaalta haluisin naulata itteni lattiaan kiinni. Tuttu ja turvallinen Suomi muuttuukin 100 % amerikkalaiseksi, hui!  Onneksi sain sentään tietää, et mun kaa on samalla lennolla ainakin yksi kaveri, joka tulee mun kanssa Detroittiin asti. Mikä helpotus tietää, että sulla on seuraa ja tukea koko pitkän matkan Atlantin yli :) Läksiäiset on pidetty, rahat on kerätty ja hyvästit jätetty melkeinpä kaikille paitsi omalle perheelle! Nyt ehtii vielä mennä koiran kanssa lenkille, ennenkuin illanvietto suuntaa Espooseen oman veljen luo :)

Klo 22:00

Tuntuu ettei uni vaan halua tulla silmään! Jännitys vaan kasvaa, silmissä vilisee ja keho käy ylikierroksilla, niin ei ihmekkään! Pieni jännitys matkaan lähtiessä aina on! Mutta se on semmonen "en malta odottaa äää"-jännitys. Tätä mä kutsuisin enemmän "ääääää!"-jännitykseksi. Noh, mitään ei voi enää muuttaa. Laukut on suljettu, ja niin ne myös pysyy. Seuraavan kerran aukaisenkin ne Edinborossa.

Klo 03:00

Lentokentälle ohoi! Unta tuli saatua ehkäpä noin 3,5h, joten ainakin Atlantin yli menevä lento kuulostaa erinomaiselta lepopaikalta. Tuntuu hiljaselta, kaikki on nyt vähän vaan miten on. Vaikea selittää, mutta onneksi on vielä aikaa, en taida olla täysin valmis sittenkään. Miten pitäis jo kohta sanoa "nähdään vuoden päästä." WOU....

Klo 04:00 14.8.2013

Hyvästelyt kentällä oli kyl semmonen hallelujah ettei mitään rajaa. Samalla olin niin innoissani, mutta kyllähän itku siinä tuli kun vihdoinkin ymmärsi lähtevänsä ja sanoi perheelle "vuoden päästä nähdään". Yksi tosi ihana hetki oli, kun mun tosi läheinen ystävä tulikin yllättäen kentälle. Mitä ihmettä!?!?!?!? Kattoko se hölmö edes kelloa? Olihan se silti ihanaa<3


Kuvassa ihanat matkatoverit! "Team Detroit" :)


Klo 06:30 (suomen aikaa ) - 13:00 (USAn aikaa) 15.8.2013

Yhteensä kaiken kaikkiaan matkustustunteja tuli noin 28h. Eli yli vuorokauden menin 4h unilla!:o Onneksi pääsin Detroitissa hotelliin yöpymään ja nukkumaan luksus 7h queen size sängyssä;) Hauskinta ehkä oli, kun kaikilla vaihtareilla oli YFU:n valkoset t-paidat, mistä kävi hyvin ilmi, että ollaan suomalaisia haha! Katseet kohdistu enimmäkseen meihin, kun hmettelivät meijän kieltä ja asuja. Kaiken kaikkiaan matkat sujui hyvin! Seuraa oli koko ajan vierustoverilta ja ruokakin maistui suurimmaksi osaksi:) Erien lentokentälle saavuttua host-mom ja alueen tukihenkilö otti hyvin vastaan ja vaikka laukku tulikin vasta seuraavassa koneessa niin sain sen samana iltana! Mun host-sisko Katrin tuli iltakoneella ja yhessä sitten purettiin laukut ja käytiin nukkumaan :) unet tuli tarpeeseen!!

                 Elämäni eka hotellihuone vain mulla! Hotellin staff oli tilannut mulle pepperonipizzan ja kuten näkyy niin juomatkin oli hankittu. MIKÄ PALVELU! Tietysti suomalainen cosmo vielä paransi pientä surua :)


                       Oma huone, jonka seinälle ehdon jo ripustaa suomalaisuuden merkit! 
                       Lätkäjoukkueen kuva, pelipaidan nimi ja oma kollaasi löysivät tiensä seinille!

                               Ihanaa on, että mulla ja Katrinilla on oma turkoosi kylppäri! WAU!:)


Tässä tän hetken tilanne! Myöhemmin taas lisää, kun saa kännykkähommat ja internetit hoidettua.
Toivottavasti kotosuomessa kaikki hyvin :)
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti