perjantai 18. lokakuuta 2013

Update !

Pienoinen päivitys luvassa!! Tässä päivityksessä on myös kauan toivotut homecoming kuvat, eli kerron vähän tarkemmin kaikesta mitä tapahtui vähän alle kuukausi sitten:) 

Viime viikko meni aika normaalilla tahdilla: koulu sujuu ja mun kummastukseksi oon tosi hyvä matikassa. En tiiiä onko se vaan niin paljon helpompaa mutta ainakin viisastunut oon!:D myös näyttelytunnit sujuu. Meijän ns kokeet on siis monologit ja dialogit joita harjotellaan ja esitetään ja arvioidaan ja sitä kautta opitaan! Viime viikolla esitin mun kolmisivuisen dialogin...siinä vasta muistamista...haha! 

Valitettavasti mun xcountry-kausi on nyt ohi:( samaan aikaan oon niin helpottunu, koska ei oo enää samanlaisia paineita suoriutua kaikesta hyvin yms! Mutta samaan aikaan vähän haikee fiilis koska aloin nauttia siitä ja oikeastaan paransin mun tulosta viikoittain!! Nyt vaan juoksen joka päivä koska oikeastaan nautin siitä, vaikka juoksenkin vähemmän kuin kauden aikana (kiitos penikat!) 

Mun ihanan joukkue toveri Katherine <3 viimeisen kisan jälkeen! Tiedoksi että katherine ja leah osti mulle ton paidan ja olin niin otettu!!^^ kyseessä siis: aina invitational kisoissa myydään kyseisen kisan paitoja ja nyt paidassa lukee "dirty dawg 2013 invitational" cool;) 


Joka päivä 10:55 kuulutetaan päivän tiedotukset ja vannotaan lippuvala yms. Aina päivän mittaan ja announcementsien  aikana kuulutetaan myös oppilaita kansliaan syystä tai toisesta ja ekaa kertaa kuulin mun nimen! Vihdoinkin! Olihan se super jännää^^ menin sitten kansliaan ja sain kolme kirjettä joissa Kim, Cassy ja Kristina puhui musta ja kirjaimmellisesti mun sydän suli! Samaisen poppoon kanssa käytiin myös Tacobellissä, joka on siis pikaruokalan tapauenn paikka jossa myydään kaiken näköistä meksikolaistyylistä tavaraa: fajitas, tortillas, quesadillas yms yms yms! Namm!! 

Random juttu tähän väliin: LUCKY CHARMS <3 murot joissa värikkäitä vaahtokarkkeja ahh! Kunnon sokeripommi!

Ps. Ostin uuden kännykän!!! Iphone 5c 450$ eli alle 400 euroo! WHAT?! Suosittelen lämpimästi;) 

Next...

Sunnuntaina mentiin tapaamaan mun host-enoa ja -serkkuja (äidin veli numero 3.) ja johan oli mukavaa!! Kyseessä oli siis12 ja 14 vuotiaat serkut ja eno ja vaimo. Eno on pastori yhdessä kirkossa ja mentiin katsomaan hänen viimeistä jumalanpalvelusta ennen kuin ne muuttaa vähän kauemmas. Ihana lämminhenkinen perhe:)!! Tuntu superihanalta nähä periaatteessa uutta perhettä koska nyt oon nähnyt suurimmaks osaks kavereita ja ns ydinperhettä mutta nyt se tuntemus laajeni jos tää on yhtään järkeenkäypää:D nyt jäljellä enää 2 muuta enoa ja niiden perheet! Valitettavasti isovanhemmat on jo taivaassa, mutta onneksi hölmöjä pappoja ja mummeja tapaa kaikkialla^^ (biologiset isovanhemmat siellä suomessa: suuret halit sinne. Olette super rakkaita!) 

Maanantaina oli vapaapäivä, koska oli columbus-päivä. Juhlittiin siis columbusta, joka ei edes löytänyt amerikkaa haha! Mutta vapaapäivä tuli kyllä tarpeeseen:) oli myös aikaa vähän skypettää kavereiden kanssa sinne kotisuomeen, hyvä kuulla että sujuu! 

JA NYT HOMECOMING!!!

Eli aamulla mä ja mun sisko Katrin alettiin valmistautua hc:ta varten. Suihkut ja plää plää plää perushommat tehtiin kunnes meijän kaveri, joka on täyskunkku kynsien laitossa tuli meille tekemään meijän kynnet ja siinä samalla sit jillailtii yms:) näihin aikoihin kello oli jo 12, mutta ei kyllä lounas maistunu haha! Käytiin viime hetken ostoksilla kunnes sitten takasin kotiin säätämään ja laittautumaan:) kyllähän aika nopeesti kulu! Noin 16:30 meijän hostäidin paras kaveri, joka sattuu olemaan koulussa matikanope ja mun aluevalvoja, sen kahden vaihto-oppilaan kanssa tuli ottamaan valokuvia, kunnes mun hc date tuli hakemaan mua. Mentiin daten kanssa toiselle kaverille, minne tuli kasa muita pareja ja siellä sitten lisää kuvia ja syömistä kunnes suunnattiin matka kohti koulua:) koulussa sitten tietty tanssittiin ja pidettiin hauskaa 11 asti ja sieltä kaikkien teit vei minne sattui! Mun valitettavasti johti omaan kotiin, koska sunnuntaina oli pitkä päivä, mutta ehdottomasti supermahti kokemus! Niin amerikkalainen kuin olla ja voi ja se oli pieni ripaus myös suomen wanhoista, jotka odottaa vuoden päässä;) huom! Homecoming ei siis ole suomen wanhoja lähelläkään!!! Useimmiten vaan senioreilla on pitkät mekot ja tanssiminen ei tosiaan ole mitään valssimista tai tangoa haha:D homecoming on enemmän nuorten ilta-tyylinen ehdottomasti! Prom on sitten myöhemmin keväällä, joka vastaa enemmän wanhoja:) nyt kuvia!!! 
Tämä kuva on sieltä toisen kaverin luota, jossa kaikki otti kuvat ja söi:) 

Hienosti rajattu taidekuva!! Siinä mun mekko<3

Mun kynnet vasemmalla, Katrinin oikealla!
Suurimmat osat kuvista on kavereiden puhelimissa mutta nämä nyt sain samantien:)!!

Toivottavasti siellä kaikki hyvin! Täällä elämä rullaa normaalisti, välillä tosi helppoa välillä vähän vaikeampaa, mutta meno jatkuu:) halit kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti