keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Update number x

Heipä hei ja hellät tunteet!! 

Päätin nyt vähän nopeemmin päivittää, emmä muuten mitään muista...

Asia numero yksi: Ensilumi tuli ja suli!

Viimeinen koulun lentopallopeli oli viime torstaina, joten tietysti koko student section täynnä oppilaita kannustamassa! Vaikka lentopallo ja esim soccer (normi futis) ei oo mitään suurimpia urheilulajeja niin aina vikat matsit on semmosia mihin mennään kannustamaan ennen kuin kausi vaihtuu ! Meidän onneksi GM (General McLane High School, mun koulu) voitti kaikki pelit joten hyvillä mielillä lähdettiin:) 

Keyara, Nicole, Hailey, mä, Mackenzie, Kaila & Siranie

Perjantaina oli sitten viimeisen kotifutispelin aika (amerikkalainen siis!)! Sää oli kylmä ja sateinen mutta tunnelma ei muuttunu! GM voitti tänkin pelin, joten tää kausi loppui kyllä mainiosti!:) 
Zeila, Janell, mä, Katrin & Makayla

Viime viikon lauantaina juhlittiin mun nyt nykyisen siskon synttäreitä, joka täytti 17 vuotta! Pe-la välisenä yönä 00:01 avattiin ensimmäiset lahjat ja host-äiti antoi pikkukakun. Lauantaina herätin siskon kermavaahdolla jota suihkutin sen naamaan, kuulemma se on suomalainen perinne;) en tiiä miten muualla amerikassa, mutta täällä synttärit on kyllä aika merkittävä saavutus haha! Vaikka ei edes juhlia vietettäis niin se päivä ikäänkuin pyhitetään synttärisankarille, joten tehtiin kaikkea mitä katrin oli toivonut:) mentiin aamupäivällä käymään yliopistossa (missä siis meidän host-äiti työskentelee) ja saatiin pitää kädessä käärmettä ja pientä krokotiilia! Päivemmällä pidettiin hauskaa ja Illemmalla syötiin sitten toiveruokia ja kakkua! Ainiin ja illalla mentiin taas yliopistolle kattomaan musikaalia Avenue Q, joka oli kyllä ihan omaa laatua! Siitä joko tykkää tai ei, mä tykkäsin! Ja hauska oli! (vain 1h 40min tms!) En malta odottaa mun synttäreitä...

Kukas nyt on rohkee haha...saa oma veli olla ylpeä!:)
Hattu ei ole mun! Krokojäbä päätti vain lainata sitä, kun kuuli että olen Suomesta!Nyt myös ollaan päivän päässä Halloweenista, ja sen kyllä huomaa! Kaikkialla kaikki muuttuu pelottavaksi ja ällöttäväksi. Pihat joskus jopa TÄYNNÄ koristeita, valoja kaikkialla, eri tapahtumia...eilen menin auttamaan yliopistolle erääseen Harvest festivaaliin mistä en nyt osaa mitään kertoa, mutta siellä mä tein kasvomaalauksia pikkusille ja tein tikkarikummituksia:) tänään sitten osallistuin koulun jälkeen Zombie juoksuun, joka oli siis n. 2km pitune lenkki, jonka varrella "zombeja" jotka yritti varastaa juoksijoiden lippuja. Jokasella juoksijalla oli 2 lippua ja lenkki oli tarkotus suorittaa mahd monella lipulla! 5 ekaa juoksijaa sai sitten karkkipussit:) pitää kyllä sanoa, että eka pettymys tuli haha! Vaikka se valosalla tehtiin nii oishan ne zombit voinu ees yrittää haha:D! Eniweis, karkit ollaan jo ostettu ja tänään kaiverrettiin kurpitsat! Huomenna koulussa jotain halloween touhua ja illalla trick and treat (karkki vai kepponen), uskokaa tai älkää täällä KAIKKI tekee sitä, joten eikus vaan punahilkka transformaatio ja karkkia hakemaan!:) 
Halloweenista myöhemmin lisää!

Katrinin vasemmalla ja mun Goyle oikealla! 

Jotenkin tuntuu oudolta et eka jakso ja kausi on ohi...vika amerikkalainen futispeli tuli ja meni, vikat näyttelytunnit, lämpimät säät ja cross country on ohi. Mä aloin tykätä juoksemisesta! Varokaa vaan siellä Suomessa, mä juoksen kouluun!! Ei. En ite tahdo uskoa mitä kaikkea on jo tapahtunu ja edelleen välillä pysähdyn vaan miettimään ja ihmettelemään. Vaikka tänne on sopeutunu ja elämä sujuu hyvin yms nii en usko että tähän koskaan tottuu! Tätä ei vaan voi ottaa itsestään, joten kiitos kaikille ketkä on ollu osana tätä matkaa!:) 

Pitäkää ittenne ihmisinä, terkut ja happy halloween!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti