sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mermaid in Pittsburgh

Kukkuu!

Viime viikot on ollut aika tavallisia, mitään ihmeellistä ei ole oikeestaan tapahtunut. Yleisurheilu alkoi vihdoinkin ja johan ikäväin kunnon treenamista niinku maastojuoksus:D onhan se tosi rankkaa ja lihaskipuja hitsi koko ajan! Reenit siis jälleen 3-5pm ja sitten kotiin:) mä valitsin omiksi lajeiksi sprintit ja hypyt eli teen lyhyttä matkaa ja sitten varmaan kolmiloikkaa ja pituushyppyä, en malta oottaa! Tosi hassuu ja pelottavaa on pllu huomata että esim nää yleisurheilulajit ei enää muistu suomeksi, mietin tässä lattialla varmaan muikeet 5minuuttii ennen ku muistu mieleen haha:D 
Tää jakso alkaa lähestyy loppuaan koulussa, taitaa olla 2viikkoo jäljellä...mulla oli siis yksi tunti tässä jaksossa Broadway Dinner, josta en oo kauheesti selittäny nii nyt tulee:
Kyseessä on aikamoinen blow-off class eli helppo ja rento, mutta me siis jakson aikana aletaan harjottelee eri broadway kappaleita ja rakennetaan jokasesta kappaleesta vähän niinkuin musikaalinumero. Koko hitsin koulu on tällä tunnilla koska niin hauska ja rento ja onhan toi aika kiva että kavereiden kaa voi perustaa ryhmän ja tehdä musikaalinumeron 3 eri opettajan avustuksella:) mutta nyt tulee se jännä puoli; sun pitää koe-esiintyy sun ryhmän kanssa että pääset sitten jakson lopulla oleviin näytöksiin esiintymään. Minä olen lavalla 5 eri numerossa; avaus ja loppunumero, pianistina As long As you're mine kappaleessa, merenneitona ariel-kappaleessa She's in love, ja sitten seniorikappaleessa I got you. Tosi muikeeta! Ja nää esitykset on nyt tulevana pe la ja su:) myöhemmin kuvia!:)

Kolme päivää sitten saavuttiin Pittsburghiin lähelle jälleen host-enolle vierailee ja on ollut mukavaa:) perjantaina ei ollut koulua niin lähettiin sitte aikasin aamulla noin 3h päähän ajelee. Perjantaina ei tehty mitään ihmeellistä, kunhan jillailtiin:) eilen, la, mentiin serkkujen kanssa kirkon järjestämälle march madness-tapahtumaan. (Host-eno on pastori) siellä pelattiin koripalloa ja lentopalloa ja vähän myös pingistä ja kuunneltiin kaksi lyhyttä seremoniaa. Tämän jälkeen mentiin sitten ostoskeskukseen käymään pikasesti, eikä se aika rajotus mua kyllä estänyt ostelemasta:D ostin yleisurheiluun uudet lenkkarit, vähän vaatteita ja ballerinat. nyt enään tarviin piikkarit! Tänään (su) pitäisi jossain vielä apparently pysähtyä ennen ku lähdetään mutta en tiedä tarkalleen missä! Toivottavasti ihan mentäis Pittsburghin keskustaan, ajettiin tulomatkalla läpi joten sen kunniaksi kuvia vähän:) ainiin ja juteltiin tässä host-äidin kaa että New York City ja Washington on listalla vielä tälle keväälle;) 

ja kaikille ketkä ei ole vielä kuullut tän tyden lähtölennot on selvillä:

7/7 lähtö Erie-Chicago-München-Helsinki 8/7. Eli nyt vain 25h lentämistä:D!!! Wuhuuu!

Merenneito höpenöitä tekemässä kavereiden kanssa:) 
Ei nyt kauheesti mitään taidekuvia ollut mutta vähän ideaa:) 

Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti