tiistai 25. maaliskuuta 2014

Some Highlights !

heipparallaa taas! lupasin kirjotella mahdollisimman nopeesti joten antaa palaa! ps. oon koulun koneella parhaillaan, joten kaikkia aakkosia ei nyt loydy hah:)

viime viikolla kirjottelin pienesta visiitista Pittsburghiin ja mun onneks siella vahan paremmin kavastiin, kuin vaan lapi. Valitettavasti sunnuntai oli kyseessa (aika vasyny perhe muutenkin) eli kaupoissa ei kayty, kunhan kaveltiin ympariinsa ja matkustettiin, uskokaa tai alkaa, junalla! kylla siis julkista liikennettakin loytyy vahan;) Alotettiin matka junalla ja mentiin nakoalapaikalle josta naky koko Pittsburgh aika komeudessaan, vaikka ei saa suonu kauheesti niin olihan se upeeta tajuta, etta nyt sitten siella Pittsburghissa oltiin. Nain myos Pittsburgh Penguinsien peliareenan sielta ylhaalta! Host-eno on yrittanyt lippuja niiden peliin kauheesti saada, mutta kuulemma tosi hankalaa, uskon! Ja ne liput on aivan jarkyttoman kalliita...Onneks kuitenkin Eriessa (asun 20min paassa) on oma ahl-joukkue Erie Otters, ja siella on muutama ruottalainenkin, ehka pitais niiden pelissa kavasta!
    Anyways....nakoalapaikan jalkeen mentiin metrolla (kyllä!) keskustaan ja käveltiin vähän ympäriinsä, ja sieltä tuli sitten lisää kuvia :) nyt kuvien aika puhua: 

Penguins!

Pikakelaus yksi viikko eteenpäin (viime vkonloppu)>>

Eli kuten viimeisissä päivityksissä oonki puhunu, niin yksi mun tunneista oli Broadway dinner. Eli siis ihan kunnon 4h pitunen esitys lipun ostaneille, joille esiintyjät tarjoilee kunnon ravintolakierrokset esitysten ohella. Oppilaat oli siis valmistanu ohjaajien avulla musikaalinumeroita ja mä olin mukana 5: 

1.) Get ready/dancing in the street From Motown= avausnumero jossa mä olin yksi 8 tanssijasta, kyseessä 60-luku. 
2.) As long as you're mine From Wicked= pianisti Ashleylle ja Jackille. Oh my god aivan älyttömän hyviä...
3.) She's in Love From Little mermaid= 13 merenneitoo + 1 flounder (se kala) ja kunnon pyrstönheilutukset!
4.) I Got you From Bring it on = senioreiden kappale, cheerleadereita suurimmaksi osaksi jokanen rooli (myös siis minä)!
5.) Light from ??= closer jossa jokanen mukana:)

Mulla oli ihan älyttömän hauska viikonloppu; pe-su koko päivä periaatteessa koko koulun kesken, koska niin monet otti ton kurssin. Kaikki seniorikaverit siellä mun kaa sekoili:D ja ihana oli myös että siellä oli kaikki kamerat eli saadaan paljon kuvia ja myös tilasin Dvd:n!:) ps asuja ei saa arvostella;)

Kim, kristina, julie and ashley<3
Julie<3
Ali<3
Ryan <3
Zayn, Zach and Brett<3
Cole, Zayn and Clay<3
Tyler<3
Celeste<3
Ashley <3
Ashley, Kelly, Julie <3 Will, Steve, Smiley<3
Rick and Mike <3
Lauren, Julie, Ashley, Leslie, Riley(flounder), kristina, kim, ashley, mackenna, mä, linsey, kayla, jessica, kelly and lea = mermaids <3
Ja kyllä asujen tekemiseen meni muutamat tunnit xD
Matt<3
Will<3
Lukas<3
Sunnuntaina sit vikan esityksen jälkeen kaikki jäi syömään saman menun, mitä katsojat söi ja keräännyttiin vielä kerran. Huhhuh! :) mun yksi lempinumeroista oli kaikkien seniorijätkien cowboy numero haha! En malta odottaa sitä DVD:tä!!:)

Noniin...pikakelaus tähän viikkoon:
Eli aika normaalisti kaikki jatkunu, ei mitää kummosempia. Kunhan koulua ja treenejä! Yleisurheiluun alan taas tottuu enemmä ja enemmä vaikka reidet ei oo ihan toiminu:/ tänään (la 29.3) ois ollu eka kisa mutta en päässy paikalle bridal showerin takia. Bridal shower on siis polttarit mut morsiamelle ja oli mukavaa kyllä mennä:) eka kerta! Ensi torstaina taitaa olla seuraava miitti ja mun lajeina taitaa olla triple jump, long jump ja 200m.
Ainiin ja eilen perjantaina vaihtu jakso;
Nyt aineina on liikka/terkka, english, fun foods ja musatunti. Jälleen tosi helppo ja mietinki parin tunnin vaihtamista mutta turhaan sitä alan säätää ku kavereita joka tunnilla ja vika jakso menossa:) 

Ihan järkyttävää aatella että vika jakso, sitten enää 1,5kk ja lähen. 100päivää jäljellä...EI! Äiti ja isi jos luette; pliis saakaa green card! Hah...vaikka haluan kavereita ja sukulaisia halata ja nähdä koska obviously ikävä on. Mutta emmä täältä halua myöskään lähteä...liikaa jätettävää taakse ja ihan surettaa aatella että pitäis "unohtaa" kaikki mitä on tapahtunu:( höh! Pliss mamma och pappa<3

Nyt vähän ilosempaa ton vollotuksen jälkeen: olen pysynyt budjetissa! Melkein..:D vähän yli mutta nääh...ongelmana on vaan tavaroiden kuljettaminen takas rakkaaseen kotimaahan! Hups...

Pittsburgh ja Broadway dinner oli nyt viime viikkojen highlightit joten siinä nyt niistä:) 
Terkut kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti