sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

12hr...!

Moikka!

Nyt päätin viimeisen päivityksen laittaa koska nyt on siis sunnuntai 10:30pm ja huomenna 1pm lähdetään kentälle. Muistan kuinka viime elokuun 14th kirjottelin kuinka oudolta kaikki tuntui. Niinkui että mitään ei tapahtuis, epärealistiselta ja vähän niinkuin ikuisessa denial. Sama fiilis nyt. 

3000$ ja 327 päivää myöhemmin nyt ollaan tässä:
Hyvästit on sanottu kavereille ja sukulaisille, laukut pakattu, huone tyhjä ja eritoten mieli tyhjä. Se onkin se outo; mun sisko on innoissaan ja aika nervous actually koko jutusta meanwhile mä istun sohvalla ja tuijotan seinää koska en tiedä mitä ajatella. TIETYSTI HALUAN NÄHDÄ PERHEEN JA KAVERIT, mutta tää on enemmän kuin outoa. Samaan aikaan jännittää kauheesti ja oon innoissaan mutta toisaalta (niinkuin ennen sanonut) en ole valmis vielä. Mutta en taida koskaan olla. Mutta tänne palataan:) En tiedä miten huominen aikoo mennä mutta ei sitä voikaan suunnitella. Ei tämmöistä voi suunnitella, voi vaan halata ja kiittää sydämen pohjasta. 

Lennot menee: 
Erie-Chicago-Munich-Helsinki
Lento lähtee 4pm, Chicagossa 5h odotus, Münchenissä taas venailemassa ha Helsinki-Vantaalla tiistai illalla 7 aikoihin uskoisin. Toivottavasti lennot on mukavia ja ajoillaan:) 

Ihmiset pyys mua laittamaan vielä päivityksen kotiin paluun jälkeen ja miten sopeutuminen onnistuu; ois aika kiva laittaa mutta kattoo nyt:)

Tää oli nyt maailman lyhin päivitys mutta kaipa tää oli vain tapa tehdä tästä kaikesta officiall. Nyt se tapahtuu! 
SUOMI I'M ON MY WAY!💙
This was more than i could have ever asked for!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti