sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Camera flashing!

Heipparallaa! 

Raahasin itteni laittamaan nyt kuvia tännekkin enemmän kuin vaam Facebookkiin, joten täältä pesee:) >>

Tätä tulen ikävöimään! Olen kauhee donitsifriikki!! Mutta niinkuin useimmissa keski-Euroopan maissa leipomot on tosi yleisiä ja aamupalaksi vedetään tuoretta leipää tai croisantteja tai niiku amerikassa, donitseja ja pullia<3

Ali


Olympialaiset alko!

Eilen oli Hoops for Hope korispeli eli normaalin pelin sijasta kaikki cheerleaderit ja pelaajat laittaa noi paidat päälle ja rahat mitä on tuotettu lipuista ja ruoista yms menee syöpätutkimuksille, sairaaloille, potilaille yms. Hieno tapa tukea:) 

Tossa normaali uniformu!

Seniori pelaajat ja suurin osa cheerleadereista:) kaikki ei ehtinyt kuvaan! Hieno asia on, että mennään luultavammin play-offseihin:)!!

Keyara!

Seniori ilta tulossa, joten munkin seniori kuva koulun koriskentäl:s hui! Seniori illasta ensi viikolla lisää!:)

Snapchatistä on tullut mun unelma:D
Sour Punch karkit!<3 

Lunta riittää! Ja säiden takia koulussa ollut vaikka kuinka monta 2hr delay-päivää joka suomalaisena vähän naurattaa ku joskus hitsi hiihdetty kouluun...luntahan se vaa on! Ja jos on kylmä nii laittakaahan vaatetta päälle. Hölmöt amerikkalaiset! Mutta en valita jos saa nukkua 2h pidempää:)

Amerikkalaiset keksii vaikka mitä purkkamakuja...on myös juustokakkua ja mitä ihmeen karamelliomenoita ja lista jatkuu..

Nää murot matkustaa takaisin kotiin!! Lucky Charms: murojen joukossa vaahtokarkkeja nam!

Tajusin yhtäkkiä ettei niitä kuvia nyt liikaa sitten ollukkaa...oho. No mutta ensi viikolla vaikka mitä luvassa mm. Ystävän päivä joten siitä sitten myöhemmin!!

Heippa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti